Samenvatting: DNP ontwikkelt vel van recyclebaar papier met hoge barrière van monomateriaal voor verpakking en andere industriële toepassingen

TOKYO–()–Dai Nippon Printing Co., Ltd. (DNP) (TOKYO:7912) heeft een eenvoudig te recyclen, milieuvriendelijk, milieuvriendelijk verpakkingsvel uit één stuk papier met hoge barrière-eigenschappen ontwikkeld. Het nieuwe product wordt geïntroduceerd op TOKYO PACK 2022, dat van 12 tot 14 oktober 2022 wordt gehouden in Tokyo Big Sight.

Achtergrond

De inspanningen op het gebied van decarbonisatie en ESG-investeringen nemen toe, en verpakkingsleveranciers richten zich op het verminderen van hun impact op het milieu door plantaardige, biologisch afbreekbare plastic producten te ontwikkelen. DNP biedt milieuvriendelijke verpakkingen, inclusief zeer recyclebare monomaterialen, en door papier te gebruiken in plaats van van aardolie afgeleide plastic folie, zal het nieuwe product de CO2-uitstoot verminderen en bijdragen aan de realisatie van een op recycling gerichte samenleving.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Source Link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here