Samenvatting: Seoul Semiconductor past Violeds-desinfectietechnologie toe op luxe sedan Genesis G90

ANSAN, Zuid-Korea–()–UV-C-desinfectietechnologie-oplossing, Violeds, ontwikkeld door Seoul Semiconductor Co., Ltd. (KOSDAQ 046890), een wereldwijd erkende fabrikant van optische halfgeleiders, is geïnstalleerd in de consoleboxen van Genesis, een wereldwijd merk van luxe voertuigen, met de desinfectietechnologie.

De luxe sedan Genesis G90 werd officieel gelanceerd voor de markt in de eerste helft van 2022. De armsteunconsolebox achterin de G90 is uitgerust met UV-C LED-lampen om de eigendommen van passagiers te desinfecteren ter voorbereiding op het tijdperk van COVID-19. Op deze UV-C LED-lampen wordt de violeds-technologie van Seoul Semiconductor toegepast. Afhankelijk van de modellen zijn er 6 tot 12 LED-lampen geïnstalleerd, waardoor tot 99,9% van de schadelijke ziektekiemen (E.coli, Staphylococcus aureus en pneumobacillen) in persoonlijke bezittingen worden geëlimineerd binnen 10 minuten nadat het deksel is gesloten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Source Link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here