Samenvatting: Verimatrix Streamkeeper neemt de hoogste eer mee naar huis in 2022 CSI Awards

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–()–Verimatrix, (Euronext Paris: VMX) (Paris:VMX), de leider in het versterken van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat Verimatrix Streamkeeper is erkend in de 2022 CSI Awards met een eerste plaats in de Best Content Protection Technologie categorie.

Geselecteerd uit zes genomineerde oplossingen door een gewaardeerde groep externe juryleden, ontving Streamkeeper de eer tijdens een prijsuitreiking in Amsterdam tijdens IBC2022. Streamkeeper biedt vertrouwd, cloudgebaseerd digitaal rechtenbeheer voor het beveiligen van premium films, televisieprogramma’s en live steaming-evenementen zoals sport, concerten en premières op de rode loper. Het omvat ook Streamkeeper Counterspy, de autonome injectie van een beveiligingsagent tegen piraterij die gebruikmaakt van de eigen zero-code-technologie van Verimatrix waarmee klanten diepgaande, defensieve tegenmaatregelen kunnen nemen en hun klanten kunnen monitoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Source Link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here