SUPCON debutuje na veľtrhu KIOGE 2024 a ďalej zlepšuje svoje lokalizované služby

HANGZHOU, Čína, 28. septembra 2024 /PRNewswire/ – Od 25. do 27. septembra sa na výstavisku Atakent v meste Almaty úspešne konala kazašská medzinárodná výstava a konferencia „Oil & Gas” (KIOGE 2024). Na podujatí sa zúčastnilo viac ako 380 spoločností z 19 krajín vrátane Číny, Kazachstanu, Nemecka a Veľkej Británie. KIOGE, jeden z najväčších priemyselných veľtrhov pre ropný a plynárenský sektor v Strednej Ázii a celom Kaspickom regióne, sa od svojho vzniku v roku 1993 stal vplyvnou platformou. Mnohé veľké renomované ropné a plynárenské spoločnosti, servisné firmy, výrobcovia zariadení a výrobcovia automatizačných a meracích prístrojov tu prezentujú najnovšie produkty, technológie a riešenia pre ropný a plynárenský priemysel Kazachstanu. Zároveň sa zameriavajú na implementáciu „inteligentných” technológií a digitalizáciu procesu ťažby ropy.

Tento rok sa na KIOGE zúčastnilo mnoho čínskych podnikov. Spoločnosť SUPCON dostala po prvýkrát pozvanie na toto podujatie, kde komplexne predstavila svoj aktuálny stav rozvoja. Výstava zdôraznila novú architektúru inteligentného závodu SUPCON „1+2+N”, inovatívne úspechy sústredené okolo „4 Data Platform + 1 AI engine” a mnoho ďalších produktov a riešení pre digitálnu transformáciu. SUPCON navyše vyzdvihol typické produkty a priemyselné aplikácie v ropnom a plynárenskom priemysle, čo prilákalo značnú pozornosť mnohých návštevníkov.

Stánok SUPCON navštívili zákazníci zo známych inštitúcií ako Národná spoločnosť „KazMunayGas”, CNPC, Chevrolet či The Astana Times, čím vyjadrili svoje uznanie spoločnosti SUPCON. Vysoko ocenili záväzok SUPCON k štyrom hlavným cieľom: „Bezpečnosť, Kvalita, Ekológia a Zisk”, ako aj jeho priekopnícky prieskum budovania kľúčových kompetencií v oblasti „AI + Dáta”. Vyjadrili svoj súhlas a záujem spolupracovať na postupoch spoločnosti SUPCON zameraných na efektívne oživenie priemyselnej vitality Strednej Ázie prostredníctvom nového modelu komplexných služieb „5S Store + S2B Platform”, lokalizačných služieb, digitálnej technológie a synergického úsilia s partnermi v ekosystéme.

Veľtrh KIOGE 2024 je skvelou príležitosťou na neustále zlepšovanie medzinárodného imidžu SUPCON, najmä povedomia o jeho značke v Strednej Ázii, posilnenie expanzie na trhu v regióne, prehĺbenie lokalizovaných služieb a podporu spolupráce a komunikácie s medzinárodnými partnermi. Vzhľadom na relatívne nízku úroveň automatizácie a digitalizácie v Strednej Ázii zostáva SUPCON verný orientácii na zákazníka. Zdokonaľovaním produktových technológií a riešení „sila SUPCON a čínska technológia” naďalej podporujú digitalizáciu, inteligenciu a udržateľný rozvoj spracovateľského priemyslu v Kazachstane a celej Strednej Ázii.

Stredná Ázia patrí medzi najväčších producentov a vývozcov ropy a zemného plynu na svete. Ako kľúčový bod zahraničnej stratégie SUPCON bude spoločnosť naďalej zvyšovať investície a úsilie o spoluprácu v Strednej Ázii. V Kazachstane a Uzbekistane boli založené dcérske spoločnosti, ktoré pokrývajú celý stredoázijský región. Podporujú transformáciu tradičných výrobných modelov spracovateľského priemyslu v Strednej Ázii na vysoko automatizované a inteligentné systémy a dosahujú vysokokvalitný a udržateľný rozvoj.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2517397/1727408953331.jpg

WANT YOUR COMPANY’S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

icon3

440k+
Newsrooms &
Influencers

icon1

9k+
Digital Media
Outlets

icon2

270k+
Journalists
Opted In

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here